Limba RomanaLimba Engleza
     
Organizare EvenimenteOrganizare Evenimente CongreseDespre Event Consulting Organizare EvenimenteGalerie Foto EvenimenteContact Event Consulting
 
 
   
 

Links

 
 
 

 

TERMENI SI CONDTII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Site-ul www.event-consulting.ro  este un site comercial, proprietate a societatii Event Consulting SRL, care permite vizualizarea si inscrierea la evenimentele organizate de Event Consulting.

Utilizarea, incluzand vizitarea si cumpararea de servicii de pe site-ul www.event-consulting.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor detaliate in urmatoarele paragrafe. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii.

1. Transmiterea informatiilor
Deoarece prin utilizarea  site-ului www.event-consulting.ro ( vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate portalului Event Consulting),  comunicarea se realizeaza in mod electronic, se considera astfel, ca utilizatorul, consimte primirea notificarilor de la Event Consulting in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

2. Drepturile utilizatorului
Portalul Event Consulting garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a  modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al societatii  Event Consulting.3. Informatiile introduse de utilizator
Datele de inregistrare ale utilizatorilor sunt confidentiale, ele vor fi folosite doar pentru desfasurarea evenimentului la care s-a facut inscrierea si pentru expedierea de informatii catre utilizator, informatii referitoare la evenimentul respectiv sau alte evenimente de care ar putea fi interesat utilizatorul.  Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de inregistrare si datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Event Consulting poate anula fara avertisment inregistrarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Event Consulting poate  poate anula orice inregistrare  efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat pe baza datelor de contact furnizate de utilizator in momentul inregistrarii, dar nu si daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit.

4. Plata prin inermediul site-ului www.event-consulting.ro – termene si condtii de plata.

a) Cum achit produse/servicii  de pe site-ul www.event-consulting.ro
Event Consulting  asigura  plata on-line a produselor sale prin intermediul serviciilor de plata on-line ale www.ePayment.ro. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient  - plata on-line.

Puteti efectua plata serviciilor  on-line urmand pasii de mai jos:

    - Completati datele solicitate in formularele speciale (inscriere, cazare, etc);

Dupa completarea datelor va fi generata o factura proforma cu detalii de plata, factura pe care o puteti printa utilizand butonul “print”,  aceasta factura o veti primi si pe adresa de e-mail.

    - Alegeti modalitatea de plata a produselor/serviciilor solicitate:

b) Plata cu card:
Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. |


c) Plata prin transfer bancar:
Daca ati ales sa efectuati plata prin transfer bancar puteti efectua transferul utilizand datele din factura proforma afisata pe ecran factura care va fi fi trimisa si pe adresa de e-mail.


d) Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?
Produsele/serviciile de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

• Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".


5. Litigii
Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna 'Conditiile de utilizare' de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea Event consulting  sau partenerii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre Event Consulting si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.


6. Dispozitii finale
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea Event Consulting SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului www.event-consulting.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea Event Consulting SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.event-consulting.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.